Dit lingeriesetje zorgt voor magie in de slaapkamer van Harry Potter fans

0
360

Gelukkige verjaardag, Harry Potter! Op 31 juli blies het personage uit de gelijknamige boeken- en filmreeks zijn 37ste kaarsje uit. Naar aanleiding daarvan besloot lingeriemerk Yandy wat pikante Zweinsteinkleding te ontwerpen, zoals je die in Madame Mallekins winkel voor Gewaden voor Alle Gelegenheden zeker niet zal vinden.

Harry Potter fan? Dan wil je misschien de magie tot in je slaapkamer brengen. Dat kan nu met de Zweinsteinscollectie van Yandy. De grijze kanten crop top komt je waarschijnlijk niet bekend voor, maar het witte kraagje met de das van Griffoendor ziet er net echt uit. Bretellen houden een hoge onderbroek vast, in de kleuren van de afdeling van Harry Potter, opnieuw voorzien van een (pi)kante(n) rand.

Dit lingeriesetje zorgt voor magie in de slaapkamer van Harry Potter fans
FOTO: YANDY

Voor ongeveer 30 euro (zonder verzendingskosten) is het setje van jou. Helaas wel zonder de ronde bril en de toverstok. Je hoeft er niet voor naar de Wegisweg, je kan het gewoon online bestellen bij de website van Yandy. Helaas niet verkrijgbaar in Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich kleuren, sorry fans.

DELEN