Wist jij dat DIT gebeurt er als je niet regelmatig je lakens verschoont! Het is echt vreselijk smerig!

0
881

Nu we dit weten gaan wij heel snel onze lakens verschonen!

Wij weten bijna zeker dat niet iedereen zijn lakens elke week verschoont, ook wij doen dit niet. Maar het blijkt dus dat het niet goed is als je je lakens niet regelmatig verschoont. Waneer je ze niet regelmatig verschoont gebeurt er dit…

Omdat we het tegenwoordig allemaal ontzettend druk hebben schiet het bed verschonen er vaak bij in. Je zou denken dat het niet uitmaakt of je nu een weekje langer of korter onder een dekbed ligt, maar blijkbaar maakt dit ontzettend veel uit!

(Lees verder onder de foto)

Vele deskundigen vertellen namelijk dat je je lakens minimaal 1 keer per week moet verschonen. De reden hiervoor is omdat je tijdens het slapen veel vocht verliest wat vol zit met viezigheid en huidschilfers.

Wanneer jij je bed niet 1 keer per week verschoont, dan trekken de vieze huidschilfers ook nog eens huisstofmijt aan. Deze beestjes kunnen astma, niesbuien en verstopte holtes veroorzaken. Bah bah!

Deel dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook!

DELEN