Koppel wordt zwanger van hun eerste kind, maar kiezen zijn doodskist al uit nog voor hij geboren is.

0
1236

Vroeg in hun zwangerschap waren TK en Deidrea Lauxs verwoest toen ze vernamen dat er iets mis was met hun babyjongen. Thomas had Trisomie 13, een chromosomale aandoening die geassocieerd wordt met intellectuele beperkingen en fysieke afwijkingen. Deze diagnose betekende dat Thomas na zijn geboorte slechts enkele uren of dagen zou leven.

koppel-1

Deirdrea en TK beslisten om de zwangerschap verder te zetten, wetende dat Thomas slechts korte tijd bij hen zou zijn. In deze hartverscheurende video zien we hoe het stel Thomas mee naar huis neemt en zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengt. Hoewel ze weten dat ze hem weldra in de doodskist zullen moeten leggen, die ze al uitkozen toen hij nog in de baarmoeder zat, beschouwen ze elke moment met hem als een zegen.

Deze video is met momenten moeilijk om te kijken, maar TK en Deidrea hopen dat hun verhaal anderen kan helpen om met zo’n verlies om te gaan.

Vandaag zijn Deirdrea en TK de ouders van een gezond babymeisje Isabella.

DEEL dit hartverscheurende verhaal op Facebook!

DELEN