Boze en dronken klant reageert zijn boosheid af op medewerker, maar hij pikt het niet…

0
980

Iedereen kan een keer boos zijn op iets, sommigen kunnen het beheersen en sommigen niet en vechten of schelden hun woede uit. Maar bij de meeste is het de gevecht door de adrenaline die ze meestal hebben en kunnen zichzelf niet beheersen, dat soort filmpjes zien we vaak. Maar bij deze man was het heel anders, hij is blijkbaar boos om iets en uit het op een medewerker van de Albert Heijn waar hij ook de boodschappen blijkbaar deed.

De man begon eerst met wat scheldwoorden en wat drukke gedrag, de jonge medewerker van de Appie probeert hem tot rust te stellen. Maar de man blijft zijn woede afreageren op de jongen en geeft hem paar tikjes.

De jongen pikt dit natuurlijk niet en geeft hem zijn verdiende loon.

DELEN