Lil Kleine: “Monica Geuze en ik hadden bijna een kindje, maar….”

0
1547

De Amsterdamse rapper Jorik Scholten (22), beter bekend als Lil’ Kleine, was bijna vader geweest. Hij en zijn ex-vriendin kozen bewust voor een abortus. Dat besluit was volgens Lil’ Kleine heel moeilijk.

Het is voor de Amsterdammer een heftig onderwerp, geeft hij toe. ,,We hebben er bewust voor gekozen het niet te houden. Maar daardoor weet ik ook hoe tof het is om het vooruitzicht op een kind te hebben, en weet ik zeker dat ik later kinderen wil. Ik vond het echt heel mooi, en samen dat besluit nemen heel moeilijk.”

Het is onbekend met wie Lil’ Kleine een relatie had toen de abortus werd gepleegd. De rapper had een aantal jaar een relatie met vlogster Monica Geuze (22). In december 2016 kondigde zij aan dat ze als vrienden uit elkaar gingen.

Over zijn nieuwe vriendin zegt Lil’ Kleine: ,,Als ik niet was wie ik ben, zou ik haar niet hebben. Maar dat betekent dan weer niet dat zij bij mij is omdát ik Lil’ Kleine ben. Zij komt uit een welvarend gezin, en zij gaat gewoon niet met iemand die niets heeft of niets heeft bereikt.” Vooralsnog blijft zijn carrière op één staan. ,,Als ik ooit een kind krijg is dat anders. Dat is wel mijn boodschap aan mijn vriendinnen: zolang ik geen kind heb met jou ben ik verliefder op mijn carrière dan op jou. Dat is gewoon zo. Daardoor gaat die carrière ook zo goed. Als ik verliefder zou zijn op mijn vriendinnen, gingen die relaties net zo goed.”

DELEN