Koppeltje treedt toe tot ‘mil-e high’ club, medepassagier laat hele wereld meegenieten

0
1113

“Het” doen in een vliegtuig is om een of andere reden een doel voor heel wat koppeltjes. Vast is het iets om over op te scheppen in je stamcafé. Maar dit koppeltje had vast niet verwacht dat hun avontuurtje in een krap vliegtuigtoilet viraal zou gaan…

Het koppel werd ‘betrapt’ door een medepassagier, die vlak bij het toilet zit. Wellicht had hij wat geluiden opgevangen en besloot hij daarom de exit van de twee stiekem te filmen. Op zijn beelden zie je hoe het meisje het toilet verlaat, maar zie je ook dat ze niet alleen op het toilet was. Haar vriendje houdt zich namelijk nog even schuil, kwestie van niet te opvallend met zijn tweetjes uit het toilet te komen. Maar opvallen doet het toch, zeker als hij uiteindelijk met een soort grijns het toilet verlaat.

De video werd enkele dagen geleden gemaakt door de Brit David Eve en zijn eigen veelzeggende blikken in de video verwoordde hij mooi toen hij wat later de video op internet postte: “Wacht even, zaten daar nu net geen twee mensen binnen? Ondeugende Amerikanen”.

DELEN