Het dertienjarige meisje komt zingen – emotioneert vervolgens iedereen met haar zangtalent!

0
822

Door de jaren zijn er heen een allerlei verschillende talentenshows geweest. Sommigen ervan zijn nog steeds populair en andere wat minder. Een voorbeeld van een de formats dat nog steeds erg populair is, is de Got Talent televisieshows. In allerlei landen wordt dit format gebruikt, bekenden zijn natuurlijk Britain’s Got Talent, America’s Got Talent en in Nederland Holland’s Got Talent.

Vandaag hebben we een filmpje van een auditie van het huidige seizoen van America’s Got Talent. Het is de beurt aan het 13-jarige Angelina Green. Ze komt gespannen maar glimlachend het podium op lopen.

Het is geen geheim dat alleen talent niet genoeg is voor de show. Als je een zielig verhaal hebt, is de kans veel groter dat je doorgaat. Angelina heeft dat ook. De 13-jarige verteld de jury dat ze pas echt is beginnen met zingen toen haar ouders uit elkaar gingen, het hielp haar om haar verdriet te verwerken.

Angelina gaat het nummer “I’ll Stand by You” zingen. Een nummer dat in 1994 werd gemaakt door The Pretenders. Angelina blijkt heel erg getalenteerd te zijn. Haar optreden is voor jurylid Heidi Klum zelfs reden om het meisje met de gouden buzzer direct door te sturen naar de liveshows!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN