Met dit simpele middeltje ben je binnen 2 weken van je wratten af! Geen pijnlijke behandelingen meer!

0
1431

Het ziet er niet mooi uit en kan behoorlijk pijnlijk zijn: wratten!

Wratten, veel van ons hebben er wel een keer last van gehad. Het ziet er niet mooi uit en kan ook nog eens behoorlijk hinderlijk zijn bij je dagelijkse bezigheden.

Wratten worden veroorzaakt door een virus. Als dit virus in contact komt met je huid, kan je een wrat krijgen. Het is niet bekend waarom de één wel wratten krijgt en de ander niet. Het wrattenvirus komt overal voor, het zit vooral vaak in een vochtige omgeving, zoals een zwembad. Ook in gymzalen kan het virus zich via blote voeten gemakkelijk verspreiden! Daarom hebben kinderen er vaker last van dan volwassenen. Als je eenmaal één wrat hebt, kan je er veel meer krijgen. Zeker als je eraan gaat peuteren of bijten! Wratten kunnen erg vervelend zijn en de behandeling is vrij pijnlijk. Gelukkig hebben wij een compleet pijnloze oplossing voor je, waarmee je binnen twee weken van die ontsierende bultjes af bent!

wrat

Wratten kunnen vervelend zijn, zeker op je voeten. Je kan dan vreselijke last bij het lopen krijgen. Ook schamen veel mensen zich als ze wratten op hun handen hebben!

Gelukkig hoeft dit allemaal niet meer. Er is een makkelijke en goedkope manier om van wratten af te komen, zonder naar de dokter te gaan. En, niet geheel onbelangrijk, het is geheel pijnloos! Waarschijnlijk heb je dit product al thuis liggen; blanke nagellak! Handig als beschermlaagje over je pas gelakte nagels, maar nog veel beter als huis-, tuin en keukenmiddel tegen wratjes! De behandeling is makkelijk: smeer twee weken lang tweemaal per dag een dun laagje nagellak over de wrat. Na twee weken is hij als sneeuw voor de zon verdwenen! De nagellak zorgt dat het wratje geen zuurstof krijgt en zo stikt. Simpel! En geen angstige gezichten bij de dokter meer. Deel deze handige tip met je vrienden!

DELEN