Lekkere dame op Hayabusa zet gastjes in Dodge Hellcat voor lul

0
1037

Je nieuwe motor vernoemen naar de slechtvalk, ’s werelds snelste dier, legt de lat nogal hoog. Niet alleen daarom noemde Suzuki hun GSXR1300 de Hayabusa. Ook omdat Honda’s snelste model indertijd de Super Blackbird heette, en laat de slechtvalk nu net de natuurlijke vijand van de merel zijn. Toeval? Ga er maar vanuit van niet! De wereldrecord staat op naam van een Nederlander die een topsnelheid van 427 km/u behaalde met een Haybusa!

Lees verder onder de foto

 

Niks is aantrekkelijker voor een man, dan een vrouw die van motors houdt en extreme snelheden. Deze gasten dachten deze dame uit te dagen in hun muscle car Dodge Hellcat, maar wisten niet dat ze zwaar voor lul zouden staan. Wat een snelheid zit er in een Hayabusa. Bekijk de beelden hieronder maar:

DELEN