Vrouw slaapt elke dag met slang, dierenarts heeft GRUWELIJK nieuws voor haar…

0
1504

Als je een hond of een kat in huis hebt, dan ben je misschien ook wel zo’n persoon die het gezellig vindt om zo’n beest in je bed te hebben. Zo zijn er veel mensen die zo’n beestje schattig vinden en ook lekker vinden om in bed tegenaan te kruipen. Maar wat als je nu een huisdier hebt dat niet zo enorm laat blijken dat hij of zij weer blij is dat je weer thuis bent of het gezellig vindt om urenlang op je schoot te spinnen? Zou je zo’n beestje dan ook gezellig in je bed toelaten?

De meeste mensen zullen deze vraag met een volmondige NEE beantwoorden, maar er is een vrouw die er geen problemen mee had om haar slang mee naar bed te nemen. Ze vond het zo leuk dat de slang zich helemaal om haar lichaam krulde. Moet ze natuurlijk allemaal zelf weten, maar echt gezond kan het niet zijn en dat weet de vrouw nu ook.

Op een gegeven moment begon het de vrouw op te vallen dat de slang aan het afvallen was. Sterk er nog, het beestje wilde echt helemaal niets meer eten. De vrouw ging met de slang naar de dierenarts en daar kreeg ze het gruwelijke nieuws over haar bedpartner te horen. De slang was zich namelijk aan het voorbereiden op een hele grote maaltijd. En als je dat hoort van je dierenarts en je leeft nog, dan besef je dat je goed bent weggekomen!

DELEN