WESLEY EN YOLANTHE HEBBEN GROOT NIEUWS VOOR DE TOEKOMST

0
1193

Het was lang onzeker waar Wesley en Yolanthe het komende jaar zouden wonen. Het gerucht ging dat het glamourkoppel Turkije zou verruilen voor Los Angeles, maar dat plan is voorlopig van de baan. Wesley heeft namelijk groot nieuws! 

Instanbul

Wesley en Yolanthe blijven voorlopig in Turkije. Het was een tijdje onduidelijk of de voetballer voor de Turkse club Galatasaray bleef spelen. Maar de kogel is door de kerk. Op Instagram kondigt hij aan dat de club hem weer laat trainen voor het aankomende voetbalseizoen. Dit betekent ook dat de twee in Instanbul blijven wonen.

Droom in duigen

Dit is echter minder leuk nieuws voor Yolanthe, die dolgraag een acteercarrière had willen beginnen in Hollywood. Een nieuw bestaan in Amerika is voorlopig nog niet aan de orde. Wesley’s contract bij Galatasaray loopt volgend jaar af. Wellicht is het dan Yolanthe’s tijd?

DELEN