Prins William en prins Harry onthullen herinneringen aan Diana: ‘Ze was een ondeugende moeder’

0
1344

Prins Harry and prins William, de zoons van de helaas veel te vroeg overleden prinses Diana, onthullen in een gloednieuwe documentaire waarom Diana zo’n fantastische moeder was. 

Prinses Diana kwam eind augustus 1997 om het leven tijdens een auto-ongeluk in Parijs en dat is dit jaar exact 20 jaar geleden. Daarom verschijnt volgende maand de documentaire Diana, Our Mother: Her Life and Legacy. In deze documentaire halen haar zoons William en Harry herinneringen aan hun moeder op met behulp van fotoboeken.

Lees verder na de foto

Eerste keer samen
Het zou de eerste keer zijn dat William en Harry samen in de media vertellen over Diana als ‘hun’ moeder. In bovenstaande video lichten de broers al een tipje van de sluier. Zo vertelt Harry: “Ze was één van de meest ondeugende ouders.” Waarna William aanvult: “Maar ze begreep dat het echte leven zich buiten de paleismuren afspeelde.”

Beste moeder
Voor Harry is ze de beste moeder in de wereld. “Natuurlijk zeg je als zoon altijd dat jouw moeder de beste is.” “Maar ze was onze moeder en dat is ze nog steeds”, besluiten de jongens.

DELEN