5-jarig meisje staat op het punt te worden geadopteerd – maar kijk nu wie er binnenkomen!

0
1964

Er was eens een 5-jarige meisje dat van prinsessen hield, maar wat ze het liefst wilde was een vast gezin. De 5-jarige Danielle woonde sinds 2014 bij de familie Koning, en op 8 juni 2016 kwam Danielle’s langverwachte droom uit: ze zou worden geadopteerd.

Ze was gekleed in haar mooiste prinsessenjurk, en zat in de rechtszaal met haar familie. Wat al een speciale en belangrijke dag voor Danielle en haar pleeggezin was, werd nog onvergetelijker gemaakt, allemaal dankzij de verrassing die had pleegzorg begeleider voor haar in petto had.

De dag is de rechtszaal was symbolisch, want Danielle woonde al lang bij het gezin en voelde zich er thuis. Alleen het moet nog officieel gemaakt worden. Om het wat gedenkwaardiger te maken voor de toenmalige vijfjarige, had haar pleegzorg begeleider vooraf aan iedereen die iets met de zaak te maken had verteld hoeveel Danielle van prinsessen houdt.

Lees verder na de foto

Zeven Disney prinsessen en een echte prins waren naar haar grote dag gekomen. Rapunzel, Doornroosje, Belle, Assepoester en haar prins, Sneeuwwitje, Ariel en Elsa zaten in de rechtzaal om te zien hoe de goede fee (gespeeld door de rechter zelf) de adoptie in werking stelde.

De verrassing was georganiseerd door de maatschappelijk werkster van de familie Koning. Sarah Koning vertelde aan ABC News:

“Ik denk dat het heel belangrijk om de adoptie dag speciaal te maken voor een kind. Het helpt haar om zich geliefd en speciaal te voelen. Het is heel belangrijk dat kinderen die zekerheid voelen.”

Wij wensen Danielle en haar familie een lang en gelukkig leven. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN