9 Gekke dingen die mannen doen als ze met zichzelf aan het ‘spelen’ zijn

0
346

1. Niet eens in de gaten hebben dat we aan het spelen zijn met ons zelf. Iedere keer. Of we nou door Twitter aan het scrollen zijn en we opeens onbewust onze hand al 15 minuten in onze broek hebben zitten, of omdat we gewoonweg niets te doen hebben en denken: “Ach, dat kan ik mezelf net zo goed even af trekken.”

2. Omgaan met ‘vieze’ filmpjes als reguliere tv-zenders Ofwel: zappen, zappen, zappen…. Wat als de volgende video beter is? Wat betekent de titel “Een hotte atleet wint gouden medaille”? En ja: om het zekere voor het onzekere te nemen kijken we uiteindelijk de voltallige selectie die we tijdens ‘het zappen’ hebben gemaakt.

3. Een lichte paniekaanval krijgen wanneer je een geluid hoort Het is misschien algemeen bekend dat mannen met hunzelf spelen, maar dit betekent niet dat we per se ook betrapt willen worden. Als we dan ook een vreemd geluid horen, verstijven we meteen. Zelfs wanneer we alleen wonen. Je zal maar net zien dat iemand –onder het mom ‘goede grap’- toch je huis weet binnen te dringen en je al trekkend betrapt. Nee, dankjewel.

9GEKKE

4. Met zichzelf discussiëren of hij zijn dominante hand of niet-dominante hand gebruikt om ‘lekkere’ filmpjes te zoeken Met de dominante hand kan hij sneller navigeren, maar… Dit is ook de hand waarmee we onszelf aftrekken. Decisions, decisions…

5. Regelmatig checken of het geluid uit of op een acceptabel volume staat Behalve wanneer we in een blokhut te midden van een uitgestorven bos wonen. Je wilt het risico immers niet nemen dat je huisgenoot of buurman hoort wat je opwindt. 

6. Overwegen om glij – middel te gebruiken (of niet). De meeste mannen zweren hierbij, maar met een hand vol olie kan je niet doen alsof je iets anders aan het doen bent wanneer je wordt betrapt. #dilemma

7. Een zoektocht houden naar tissues En dit vaak pas bedenken nadat we zijn klaar gekomen. Om vervolgens erachter te komen dat we níéts in huis hebben en we genoodzaakt zijn om het aan een kledingstuk af te vegen. Of gewoonweg onze hand.

8. Met een raar dansje naar de badkamer lopen. Alles om te voorkomen dat onze zaad celletjes niet op de meubels belandt. Of het tapijt.

9. Verschillende YouTube-links kopiëren en plakken. Om er zeker van te zijn dat wanneer we de volgende keer een YouTube-filmpje willen doorsturen naar onze vrienden of love interest, we niet per ongeluk de link doorsturen van onze laatst bekeken ‘vrij partij’ video.

DELEN