Daarom zijn vrouwen met een DIKKE KONT slimmer en gezonder

0
1198

Oke vrouwen, luister dan… je dikke kont is zo slecht nog niet. Het is namelijk bewezen dat vrouwen met dikke billen slimmer en gezonder zijn dan vrouwen met een bescheiden achterwerk.

Dit is naar voren gekomen tijdens een onderzoek van de universiteit van Oxford. Er werden in totaal 16.000 vrouwen onderzocht en het blijkt dat vrouwen die grotere billen dan de gemiddelde vrouw hebben intelligenter en gezonder zijn. Maar waarom?

 daaromm

Het antwoord is simpel: als je als vrouw een dikke kont hebt, heb je hier veel omega-3 vetten voor nodig. Hiervan is bewezen dat het de ontwikkeling van de hersenen bevordert. Ook kwamen de onderzoekers erachter dat vrouwen met bredere heupen betere kinderen baren.

Daarnaast hebben vrouwen met een groot achterwerk een lager cholesterol en maken ze vaker hormonen aan die suiker metaboliseren. Hierdoor hebben zij minder kans op diabetes of hartproblemen. Dus vrouwen: wees een beetje trots op je volle achterwerk!

DELEN