Hij is 80. Zij is 20. Het was het gesprek van de dag toen de oude man van 80 jaar trouwde met het meisje van 20.

0
1640

Hij is 80. Zij is 20. Het was het gesprek van de dag toen de oude man van 80 jaar trouwde met het meisje van 20. Na een jaar beviel ze in het ziekenhuis van haar eerste kindje. De verpleegster feliciteerde de oude man en zei “Dit is voor uw leeftijd een grote prestatie en ik vraag mij af hoe u dat doet” Hij antwoordde “Je moet de oude motor draaiende houden.” Het volgende jaar beviel de jonge bruid opnieuw.

Dezelfde zuster zei “U verbaast mij weer, hoe doet u dat toch?” En weer zei hij “Je moet de oude motor draaiende houden.” Hetzelfde gebeurde in het volgende jaar. De zuster zei: ”Wel, wel, wel, u kunt er echt wat van.” Hij antwoordde “Je moet de oude motor draaiende houden.” De zuster zei: “U moet nu wel de olie vervangen, want deze is zwart!”

DELEN