Ze houdt hem bij zijn ARMEN vast, maar wat ze dan doet maakt het hele internet WOEDEND!

0
1455

Kindermishandeling in Nederland komt in veel verschillende vormen voor, maar deze hebben we nog nooit gezien. We hebben deze vorm van kindermishandeling in Nederland nog niet gehad, maar wie weet slaat het aan. Er is op dit moment namelijk veel discussie over het volgende filmpje.

Lena Fakina, een 51-jarige vrouw uit Rusland, was degene die het filmpje uploaden en daarmee een hoop ophef veroorzaakte. Zij laat namelijk iets nieuws zien: baby yoga. In het filmpje is te zien hoe ze haar baby bij de armen vast houdt en heen en weer zwaait.

De Russische dame legt daarop uit dat hun jonge lichaampjes dit prima aan kunnen en dat haar oefeningen alleen maar zullen helpen bij het versterken van hun bouw. Een groep neemt dit van haar aan, maar de rest wil er niks van horen en vindt de beelden ronduit schokkend. Zou dit als kindermishandeling in Nederland beschouw worden?

DELEN