VERLIEFD WORDEN OP IEMAND DIE HET ONMOGELIJK MAAKT OM VAN IEMAND ANDERS TE HOUDEN…..

0
1194
Verliefd worden op iemand die voor jouw kiest met volle vertrouwen, net als jij, die dat ook doet. Een  persoon die je optilt wanneer dingen moeilijk worden, de persoon die vecht om dingen te laten werken wanneer de realiteit van het leven moeilijk en ontmoedigend is.
Verliefd worden op iemand die de oorlogen in jou ziet, en niet alleen kiest om te blijven, maar kiest aan je zijde te staan en je te helpen ze te bestrijden. Streef naar iemand die je donkere kant wiegt, die je lichte kant omarmt , iemand die altijd jouw beste kant ziet, ook al kan je niet op je best zijn.
Verliefd worden op iemand die jou niet laat voelen dat houden van moeilijk is. Geef je hart aan iemand die jou niet zwak vindt omdat je zo intens kan voelen,  iemand die gek is op het  zachte wezen die jij bent , en die vecht om dat te beschermen in deze harde wereld.
Verliefd worden op iemand die je uitdaagt, inspireert om na te denken en te voelen. Verliefd worden op iemand die een wildheid in je ontwaakt.
Verliefd worden op iemand die je respecteert voor je veranderingen, omdat ze begrijpen dat het betekent dat je groeit. Iemand die van je houdt niet alleen om wie je bent, maar om wie je  potentieel kan zijn.
Alsjeblieft neem niet steeds genoegen met minder. Blijf wachten. Blijven leren over jezelf, blijven proberen en vechten.  Blijven groeien en voed je wensen, je behoeften blijven ontdekken. Als de tijd rijp is, zal je verliefd worden op iemand die alles begrijpt waar jij voor staat,en je zal complimenteren.
En als de tijd rijp is zal je eindelijk begrijpen waarom je zo lang moest wachten voor deze ware liefde!
DELEN