Mama verliest baan na jarenlange dienst. Wat haar zoon dan doet? Lieve hemel!

0
1085

Sien-Pierre Regis was in Parijs toen hij zijn mobiele telefoon controleerde en zag dat hij een voicemail van zijn moeder had. En het was er eentje die hij nooit meer zou kunnen vergeten. “Ik ben net ontslagen. Dat wilde ik je gewoon laten weten. Bel me”, zei Rebecca Danigelis, de 75-jarige moeder van Regis, die jarenlang in de hotelsector had gewerkt. Regis zei dat hij en zijn broers boven een hotel werden opgevoed, het hotel waar ze jarenlang gewerkt had. Hij wist dat alles wat ze verdiende door hun monden ging. Ze werkte hard voor haar familie. Ze betaalde de studies van Regis zodat hij zijn dromen zou kunnen najagen.

Dus besloot Regis dat het tijd was dat zijn moeder nu haar dromen zou kunnen najagen. Dus liet hij haar een paar dingetjes aan haar bucketlist toevoegen en die zouden ze samen allemaal waarmaken.

Sommige dingen, zoals een hip-hop les volgen bij een danser van de Broadway musical “Hamilton”, waren gewoon leuk. Maar andere dingen hadden een dieperliggende betekenis. Zo gingen ze bijvoorbeeld het graf van haar zus in Engeland bezoeken.

Ze had de begrafenis van haar zus niet kunnen bijwonen omdat ze aan het werk was en niemand kon vinden om haar shift over te nemen. Ze kon toen niet gaan, en sindsdien had ze haar graf ook nooit bezocht. Ze stond over het graf van haar zus en huilde: “Ik wou dat ik eerder had kunnen komen.”

Ze heeft nog zovele dingen op haar bucketlist staan, en ze plant om het hele lijstje nog DIT jaar af te werken. Regis richtte zelfs een crowdfundingcampagne op om de dromen van zijn moeder waar te maken. Hij plant zelfs een film te maken over het leven van zijn moeder. Ze hebben al een titel: “Duty Free.”

We zijn zo dankbaar dat Regis zijn eigen leven on hold zette om de dromen van zijn moeder waar te maken. Dit is zo bijzonder en we hopen dat ze elk item van hun lijstje kunnen afwerken!

Als dit verhaal ook jou deed glimlachen, DEEL dit dan met je vrienden!

 

DELEN