De verkoopster kijkt vol ongeloof als ze ziet wat de struise, getatoeëerde man in z’n winkelkarretje duwt. Maar daar heeft hij meer dan redenen genoeg voor!

0
1040

Sadie Collins werkt in een tweedehandswinkel in Indiana in de VS. Kort nadat ze de winkel ’s ochtends geopend had, kwam er een klant binnen bij wie ze twee keer moest kijken: Een bonk van een kerel met baard en vol tattoos – en een babypop in een winkelwagentje. Maar hij vertelt meteen waarom hij dit doet. Sadie deelde haar ervaring op Facebook:

“Dus deze kerel kwam vandaag mijn winkel binnen. Echt een grote kerel. Hij heeft tattoos op zijn nek en armen, en zelfs een tattoo van een doodskop ter grootte van mijn hand op zijn hoofd. Op het naamkaartje op zijn shirt stond ‘Punisher’, en alles aan hem schreeuwt stoerheid en mannelijkheid uit. Maar hier is hij dan, met een babypop in zijn winkelkarretje. Toen ik hem naar de pop vroeg, legde hij uit dat het de pop van zijn dochter genaamd Davey is en dat ze wilde dat hij sokjes en kledij voor hem zou kopen. Dus stapte hij in zijn auto, kwam hier naartoe, kocht hier twee kruippakjes en ging vervolgens naar Walmart om sokjes te kopen.

Ik kon niet geloven hoe goed hij de babypop van zijn dochter behandelde. Het was ongelofelijk. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe goed er voor zijn dochter gezorgd wordt als hij al zo goed zorgt voor zijn speelgoed. Ik vind dat geweldig ouderschap als dit erkenning verdient. Deze man zette zijn trots aan de kant en ging winkelen om kleedjes te kopen voor de pop van zijn dochter, gewoon om zijn klein meid gelukkig te maken. Als dat geen liefde is dan weet ik het ook niet meer.”

De vader genaamd Keenan Watkins willigde niet alleen de wens van zijn 9-jarige dochter Aayla in om kleedjes te kopen voor zijn “kleinkind” Davey, maar liet zich ook nog eens gewillig fotograferen. Op Facebook wordt de Amerikaan voor zijn gebaar nu gevierd als “vader van het jaar”, maar voor Keenan is dit de normaalste zaak van de wereld:

“Ik ben gewoon een papa die wil dat zijn kinderen weten dat ik hen echt graag zie. Ik wil dat ze gelukkig zijn en dan neem ik er dergelijke pijnlijke situaties graag bij om mijn beloftes na te komen. Vader van het jaar? Helemaal niet. Gewoon een papa? Absoluut.”

DEEL deze fantastische papa met je vrienden!

 

DELEN