De 3 beste vrouwen om mee te trouwen (volgens de horoscoop tekens): Iedereen valt voor nummer drie!

0
1935
Dierenriemen zijn een belangrijk deel van de samenleving…….al eeuwen. Terwijl sommige sceptisch zijn, er is veel wat je aan de weet kan komen op basis van de maand waarin je geboren bent.
Een van deze dingen is dat de vrouw de perfecte match voor je kan zijn. als je erover denkt om te trouwen, kijk dan op deze 3 dierenriemen of jouw dame erbij zit.
KREEFT
Dit is een vrouw die niet bang is om haar emoties op haar mouw te dragen. Boven alles, het geluk van anderen is het allerbelangrijkste; en ze stopt bij niets om ervoor te zorgen dat het geluk wordt bereikt van wie  ze houdt. Als je het geluk hebt om een kreeft in je leven te hebben, weet  dat ze de extra mijl gaat om ervoor te zorgen dat je echt gelukkig wordt.
Het enige nadeel van dit teken is dat, als gevolg van de zeer emotionele persoonlijkheid, is er een grote kans dat er drama momenten zullen plaatsvinden. Of het nu een grote of kleine situatie is, deze vrouw maakt er wel een big deal van.
Echter, dit kleine negatieve puntje is niets vergeleken met alle andere grote kwaliteiten die deze vrouw bezit. Zoals liefhebbende echtgenotes, maakt ze graag een gezellig huis om in te wonen en houdt van lekker koken. Je zult je geen zorgen hoeven te maken over saaie maaltijden.
Als het gaat om kinderen, zullen ze hen op de eerste plaats zetten omdat ze waardevolle bezittingen zijn. Deze vrouw is op zoek naar een lieve en eerlijke man.
RAM
Als je denkt om met een Ram te trouwen, wees dan voorbereid.  Deze vrouw is extreem koppig met een zeer doelgerichte persoonlijkheid.
Vanwege het feit dat je er in geslaagd bent om op te vallen is al een prestatie op zich! Vergeet niet dat je altijd zal moeten werken om dingen interessant te houden, omdat een Ram vrouw verwacht dat je ondersteunend en interessant bent.
Deze vrouw is down-to-earth en verwacht het beste van mensen om hun heen. Vanwege dit zijn ze zeer succesvol en zullen jouw ook succesvol  maken.
Als moeder is deze vrouw heel streng, en wil niets anders dan perfectie van haar kinderen.
Als het gaat om een man, kijkt deze vrouw naar sterke kenmerken die haar eigen weerspiegelen; zoals persistentie, gedrevenheid en kracht.
LEEUW
Een vrouw met een zwaard als tong,een leeuw accepteert geen nee als antwoord. Met een neiging om hard en duidelijk te zijn, heeft ze een sterke man als partner nodig. Deze vrouw is zeer charmant en haar onafhankelijke karakter trekt mannen aan als bijen op honing.
Hoewel ze moeilijk is om mee om te gaan, zul je nooit een meer loyale en toegewijde partner dan een Leeuwin vinden. Ze weet precies hoe pure, ware liefde eruit moet zien en zal haar best doen om je de beste behandeling te geven.
Het beste van deze vrouw is dat ze haar kracht gebruikt om te vechten voor haar partner. Zij is het perfecte voorbeeld van de jacht leeuwin, of mama beer; niemand knoeit met haar familie. Ze zal doen wat nodig is om die te beschermen.
Zonder twijfel heeft deze vrouw een groot hart met een natuurlijke innerlijke kracht. Bij het zoeken naar een man, zal deze vrouw, iemand willen die net zo’n kracht heeft als dat zij zelf heeft, maar genoeg respect heeft dat niet te gebruiken.
DELEN