4 planten die je in de slaapkamer moet hebbem voor een goede nachtrust….

0
1423
Veel mensen lijden aan slaapapneu, slapeloosheid, nachtmerries en slaapstoornissen. Slaapapneu is een slaapstoornis wat zich voordoet wanneer je ademhaling wordt onderbroken terwijl je slaapt. Degenen met onbehandelde slaapapneu, stoppen herhaaldelijk met ademhalen terwijl ze slapen. Dat betekent dat het lichaam en de hersenen niet genoeg zuurstof krijgen. Er zijn 2 slaapapneu types:
-osa (obstructieve slaapapneu) wordt veroorzaakt door verstopping van de luchtwegen waarbij de achterkant van het zachte weefsel van de keel inzakt tijdens de slaap.
-het tweede type is de centrale slaapapneu wanneer de luchtweg niet worden geblokkeerd, maar de hersenen niet  de spieren signaleren om te ademen vanwege de instabiliteit van het luchtwegen controlecentrum.
De slaapapneu kan iedere persoon, ongeacht leeftijd beïnvloeden. De risicofactoren zijn gastro-oesofageale reflux, een familiegeschiedenis van slaapapneu, een grote nek omvang, over de leeftijd van 40, overgewicht, mannelijk en nasale obstakels te wijten aan sinus problemen, allergieën of een afwijkende septum.
Gelukkig is er een natuurlijke en eenvoudige manier om de slaap te verbeteren. Neem enkele van de volgende planten in de slaapkamer en geniet van de ontspannen, en rustige sfeer.
 
* Slangen planten *
Deze plant brengt meer zuurstof ’s nachts, en het verbetert de kwaliteit van de lucht, en helpt ons om gemakkelijk te ademen.
*Lavendel*
De ontspannende eigenschappen van de plant kan stress en angst verlichten. Het kan ook de hartslag vertragen en zorgen voor rust in de slaapkamer, waardoor het perfect is voor een goede slaap en rust.
* Engelse klimop *
Dit is een van de makkelijkste planten om te laten groeien. Het verbetert de kwaliteit van de lucht, absorbeert de giftige stoffen, geeft zuurstof en helpt bij de ademhaling.
* Aloe Vera *
Deze geweldige planten biedt veel zuurstof tijdens de nacht, die tegen slapeloosheid helpt, en zorgt om rustig en vredig in slaap te vallen.
DELEN