De baby begint te huilen tijdens de les – maar de reactie van de leraar wordt over de hele wereld geprezen

0
994

We hebben allemaal wel leraren gehad die geen lawaai in hun lokaal tolereerden, en een gigantisch drama maakten als het er een beetje rommelig aan toeging.

Op sommige universiteiten komt het voor dat jonge moeders die geen oppas kunnen vinden tijdens hun lessen hun baby’s meenemen naar de les. Je kan je wel voorstellen dat dit soms tot gedoe leidt.

Het is altijd ingewikkeld, want wat nou als de baby begint te huilen en je hem niet direct kan kalmeren? Deze pijnlijke situatie overkwam de jonge moeder in dit stuk. Het verhaal speelt zich af aan de Hebrew University in Jeruzalem, schrijft Bored Panda.

De professor en psycholoog Sydney Engelberg gaf er al meerdere jaren les, en stemde toe om een student met haar baby in zijn lessen te laten zitten. Hij stond voorin het klaslokaal toen de kleine begon te huilen. De moeder probeerde snel de klas uit te lopen om niet te storen, maar toen gebeurde het volgende:

Facebook

Facebook – Sarit Fishbaine

De leraar vroeg haar te gaan zitten en de les te blijven volgen, en vervolgens nam hij het kind in zijn armen. Het droeg en wiegde de baby de rest van zijn les. Volgens Metro is Engelberg grootvader van vijf kinderen, en is hij het gewend om met kleintjes om te gaan.

De andere studenten kregen al gauw een glimlach op hun gezicht, en bewonderden deze actie van hun leraar, die rustig bleef lesgeven met een baby in zijn armen.

Het lukte hem om de baby te troosten en tegelijkertijd zijn les af te maken. De foto die op allerlei sociale netwerken, waaronder de website Imgur, gedeeld werd, is ondertussen de hele wereld over geweest.

Het beeld ging als een lopend vuurtje en iedereen prees de reactie van deze man. Volgens zijn studenten is hij een zeer goede leraar, die er tijdens zijn lessen altijd is voor de moeders en hun kinderen.

Aarzel niet om zijn gebaar met je vrienden en familie te delen op Facebook!

DELEN