19-jarige neemt foto’s van het dodelijke ongeval – en heeft niet door dat ze een kostbaar detail vastlegt

0
1883

Soms ben je precies op de juiste tijd op de juiste plaats. Dit overkwam 19-jarige Anisa Gannon, die een foto nam die zich nu als een lopend vuurtje over de hele wereld verspreidt.

Anisa was op weg naar haar werk toen ze zag dat de snelweg was afgezet. Er was een auto-ongeluk geweest, en de 19-jarige nam een ​​foto om aan haar baas te bewijzen waarom ze te laat op werk kwam. Maar Anisa wist toen nog niet dat er drie mensen in het auto-ongeluk waren omgekomen.

De 23-jarige Hannah Simmons ging met haar beste vriendin en haar dochtertje Alannah van 9 maanden oud naar de dokter. Maar onderweg verloor Hannah haar controle over de auto en crashte ze met een vrachtwagen. Alle drie de passagiers waren op slag dood.

Toen Anisa naar haar foto van het ongeval keek ontdekte ze iets wat ze daarvoor niet had gezien: een sterke lichtstraal die vanuit het wrak naar de hemel lijkt te stralen.

Toen Hannah’s moeder en de moeder van haar beste vriendin deze foto van Anisa te zien kregen, barstten ze in tranen uit.

Je hebt geen idee hoeveel deze foto voor mij betekent. Ik kan niet beschrijven wat ik voelde toen ik naar deze foto keek. Het was alsof ik ze rechtstreeks de hemel in zag vliegen, er is geen twijfel mogelijk, zegt Dana Buteau, de moeder van Hannah’s beste vriendin.

Hoewel veel mensen de lichtstraal alleen zien als een weerspiegeling in het autoraam geeft de foto toch wat troost en steun aan de families van de slachtoffers. En dit is onschatbaar.

DELEN