Mooie vrouw wordt alleen wakker op haar huwelijksjubileum – verklaring van haar man is briljant!

0
974

Iedereen kent het gevoel: je wordt ’s ochtends wakker, alleen in bed, maar ruikt de geur van vers gezette koffie en je hoort klinkende geluiden die uit de keuken komen. Op zulke momenten kun je niet anders dan glimlachen.

Een vrouw wordt midden in de nacht wakker en merkt op dat haar man niet naast haar ligt. Ze vermoedt dat hij een verrassing voor haar aan het voorbereiden is, aangezien het vandaag hun 20ste huwelijksjubileum is. Ze trekt haar badjas aan en gaat ze naar beneden op zoek naar haar man.

Ze vindt hem, zittend aan de keukentafel met een kop warme chocomel voor zich. Hij lijkt diep in gedachten te zijn, en staart naar de muur. Ze ziet hoe hij een traan van zijn gezicht veegt.

“Wat is er aan de hand, schat?” Fluistert ze terwijl ze de kamer binnenloopt: “Jij hebt hier niet de hele nacht gezeten, toch!?”

De man kijkt omhoog: ‘Het is het 20ste jubileum van de dag waarop we elkaar ontmoet hebben.”Ze kan niet geloven dat hij het zich nog kan herinneren en wordt emotioneel.

De man vervolgt, “Herinner je je nog toen we 20 jaar geleden begonnen te daten? Ik was 18 en jij nog maar 15, ” zegt hij ernstig.
Wederom raakt de vrouw ontroerd door de zorgzaamheid en gevoeligheid van haar man.

“Ja, ik kan het me nog herinneren’, antwoordt ze.

De man pauzeert … Het is duidelijk dat hij zoekt naar woorden.

“Herinner je je nog toen je vader ons op de achterbank van mijn auto betrapte?”

“Ja, dat kan ik me herinneren,” zegt de vrouw terwijl ze in een stoel naast hem plaatsneemt.

De man vervolgt: “Herinner je je nog toen hij een jachtgeweer tegen mijn gezicht drukte en zei: “Of je trouwt met mijn dochter of ik zorg ervoor dat je de komende 20 jaar achter de tralies doorbrengt?”

“dat herinner ik me ook,” antwoordt ze zachtjes …

Hij zucht terwijl hij nog een traan van zijn wang afveegt en zegt: “Ik zou vandaag vrijgekomen zijn.”

DEEL als dit je aan het lachen gemaakt heeft!

 

DELEN