Moeder pakt de camera en neemt zichzelf op terwijl ze een ongelooflijke cover van “Hallelujah” zingt met haar baby

0
861

Heb je ooit naar het liedje “Hallelujah” geluisterd? Oorspronkelijk is dit nummer opgenomen door de Canadese artiest Leonard Cohen. Het werd echter geen succes totdat het door John Cale en Jeff Buckley gecoverd werd. Sindsdien is “Hallelujah” één van de meest tijdloze nummers van deze eeuw. Naar verluidt bestaan er inmiddels ruim 300 versies van dit nummer.

Toen YouTuber Shannon Abbott besloot om “Hallelujah” te coveren, wilde ze niet zomaar een cover maken. Shannon heeft weliswaar een geweldig stem, maar ze wilde wat extra’s doen voor haar publiek. Daarom besloot ze haar baby erbij te betrekken en wat aanpassingen aan de songtekst te maken.

Je zult het optreden fantastisch vinden. Eén Youtuber schreef: “Als jij niet beroemd wordt en niet waanzinnig veel geld verdient, dan klopt er iets niet! Je hebt een gave en de wereld moet het horen!” Wat een geweldige vertolking. Je kunt zien hoeveel Shannon van haar kind houdt, ze draagt zelfs een nummer aan hem op. Dit noem je pas ouderschap!

DEEL dit met je vrienden en familie.

 

DELEN