Hond is niet toegestaan op bed, maar de verborgen camera betrapt de hond op hilarische wijze

0
1095

Honden zijn zeker een fantastische en constante stroom van liefde, warmte en geluk. Honden worden ook de meest loyale vriend van een man genoemd, hoewel een of andere kwaad eens en zeker niet kan pijn doen. De eigenaar van deze schattige kleine pitbull vertelde hem dat hij niet op het bed moest gaan.

De eigenaar van deze schattige kleine pitbull vertelde hem dat hij niet op het bed moest gaan. Zodra de eigenaar vertrekt, springt de hond op het bed en voert hij een hilarische kleine overwinningsdansroutine uit.

De man vermoedde alweer dat de hond niet luisterde wanneer hij weg was, dus hij besloot zijn aanname te testen en een verborgen camera te installeren, zodat hij hem in de gaten kon houden.

Hij publiceerde later een video met de titel ‘When the dog stays alone’, die al meer dan 28 miljoen keer bekeken heeft.

 

Wanneer de eigenaar zijn huisdier en kat thuis laat, komt de schattige pup langzaam maar zeker naar het bed. Blijkbaar vindt de eigenaar het niet erg dat de kat op zijn meubilair zit, maar de pup wilde zeker ook meedoen aan het plezier.

Het lijkt erop dat de hond zorgvuldig aan zijn volgende bewegingen denkt, misschien wachten tot hij zeker weet dat de eigenaar weg was. Als hij een beetje later naar het bed springt, komt hij rustig bij de kat en houdt een oogje in het zeil.

Maar dat was gewoon de stilte voor de storm. Het duurt niet lang voordat deze hilarische hond begint te draaien en rond te springen terwijl hij wacht en achterover staart. Wat een fantastische en grappige overwinningsdans!

DELEN