DE ONZICHTBARE DRAAD TUSSEN TWEE MENSEN DIE SAMEN HOREN TE ZIJN….

0
1050
Heb je ooit gehoord over de onzichtbare draad, die hoort te lopen van jou tot aan de persoon voor wie we bestemd zijn? Volgens de legende kan deze draad niet breken en het is iets wat we ons hele leven meedragen.
Sommigen zeggen dat de kleur van deze draad (als we het konden zien) rood zou zijn. Dit is, omdat als we aan liefde denken ,het sterk associëren met de kleur rood. De legende zegt dat deze string aan onze enkels gebonden was door de goden. Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat dit  vergelijkbaar is met de hele ‘tweelingvlam’ of het ‘soulmate’ idee, maar het lijkt dat je meer kans hebt om je andere helft te vinden omdat je al aan elkaar bent gebonden, letterlijk.
Als de draad uitgerekt of verward is zal het niet breken. Echter, dan kan het wat langer duren voor je om je andere helft te vinden als dit gebeurt, maar niet onmogelijk. Je andere helft zal altijd de weg naar jou toe vinden op de één of andere manier. Niets zal de draad beïnvloeden.
Geloof je in het lot? Ik wel. Ik ben ervan overtuigd dat er iemand is voor een ander, met of zonder die rode draad. Als je een interpretatie van de rode draad van het lot wilt zien, neem dan even de tijd om de video te  bekijken.

DELEN