De jongeman komt pianospelen – maar met gebruik van een soundboard zet hij de zaal op zijn kop!

0
1055

Britain’s Got Talent is een Brits televisieprogramma van de zender ITV dat wordt gepresenteerd door het populaire televisieduo Ant & Dec. Je kent het vast en zeker wel, de Nederlandse versie van het programma is momenteel ook bezig op tv.

Net als X-Factor is het een talentenjacht, alleen bij deze show staan de audities open voor iedereen, van elke leeftijd tot elk talent. Van goochelaars tot komieken, dansers, zangers en vrijwel alles wat door mensen als een ‘talent’ wordt gezien.

Het talent van de kandidaten wordt beoordeeld door juryleden. Vanaf 2012 tot heden bestaat de jury uit Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams. De juryleden kunnen door op een knop te drukken de kandidaat stoppen, waarna zij hun oordeel geven. In de studio bevindt zich ook publiek dat vaak duidelijk laat horen wat het van de acts vindt.

Vandaag hebben we een filmpje van een auditie. Het seizoen van 2017 is volop aan de gang dus er is echt een stortvloed aan leuke filmpjes dat elke week weer wordt uitgebracht.

Ditmaal is het de auditie van een jongeman genaamd Tokio Myers. De twintiger komt piano spelen, al vanaf het begin van zijn auditie pakt hij de jury en het publiek met zijn knappe vingerwerk.

Het wordt echter alleen maar spectaculairder want Myers heeft niet alleen zijn vingervlugge toetsenwerk in huis. Hij heeft namelijk een soort soundboard meegenomen wat hij tijdens zijn auditie op innovatieve wijze ter gebruikt brengt.

Al met al is het unieke auditie! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook! Laat in de reacties weten wat jij er van vindt!  

DELEN