Bij de geboorte van een tweeling ontdekken de dokters iets in de buik van de moeder wat maar één keer per 80 duizend gevallen voorvalt!

0
1991

Opgelet: Dit artikel bevat beelden die sommige kijkers als storend kunnen ervaren.

In Brazilië is een moeder zonet bevallen van een tweeling door middel van een keizersnede. Op zich niets ongewoons, maar als de dokters de tweeling uit de buik willen halen, zijn ze getuigen van een zeer zeldzaam voorval. Een baby zit nog in de vruchtwaterzak.

Slechts bij één geval per 80 duizend geboortes valt dit fenomeen voor: geboorte in de vruchtwaterzak. Deze zak vol vloeistof beschermt de baby tijdens de zwangerschap en hij scheurt normaliter ten laatste open bij de verwijding van het geboortekanaal. Het is erg ongewoon dat we dit te zien krijgen, net zo goed een wonder van de natuur! Wat een ongelooflijk beeld. Bekijk hier de video.

DELEN