Sarah tart alle schoonheidsidealen – ze draagt voor het eerst in 25 jaar weer een bikini

0
1295

Toen Sarah Sapora 13 was nam ze deel aan een zomerkamp voor tieners met overgewicht. Tijdens een bijzonder warme dag leende ze een bikini om te zonnen op de tennisbaan. Toen fotografeerde iemand haar stiekem, en toen Sarah de foto zag was ze geschokt. Het was de laatste keer dat ze een bikini zou dragen.

Tenminste, dat dacht ze. Sarah is nu 38 jaar oud, en voor het eerst in 25 jaar heeft ze besloten om opnieuw een ​​bikini te dragen. De reden? Ze heeft er genoeg van om constant in overeenstemming te leven met de standpunten en meningen van anderen.

Sara Sapora

Sarah Sapora

Sarah schreef op haar blog dat ze het afgelopen jaar veranderingen in haar leven heeft aangebracht. Een van de grootste veranderingen is om te leven zonder zich ergens voor te verontschuldigen, en zich geen zorgen te maken over wat anderen denken.

Het begint allemaal met een gevoel van je vrij te voelen in je eigen leven. In je eigen lichaam. In je eigen passie. De vrijheid om te weten wie je bent.

Sarah Sapora

Sarah Sapora

Nu laat ze haar lichaam in bikini’s zien, en tegelijkertijd inspireert zij anderen om ook ook van hun eigen lichaam te houden.

Het kostte me 25 jaar om me weer vrij in mijn eigen lichaam te voelen. Het kostte me jaren om te begrijpen dat ik mezelf lange tijd onderschatte. Ik deed het niet met opzet, maar dit is wat er gebeurd is. En nu? Ik laat mijn sterke kant zien. Ik laat mijn vrije kant zien. Ik laat mezelf met vreugde in binnen- en buitenzwembaden zien, schreef ze op haar blog.

Sarah Sapora

Sarah Sapora

Elk lichaam is mooi en verdient het om zonder commentaar over hoe het eruit ziet door het leven te gaan. Aarzel niet om het geweldige initiatief van Sarah te delen!

 

DELEN