Zo maak je zelf Natuurlijke Via-gra voor zowel mannen als vrouwen

0
1890
Mensen, je hebt waarschijnlijk van vele medicijnen gehoord,die worden gebruikt voor erecti-estoornissen, zoals Via-gra. Maar ik denk echt dat je geschokt zult zijn als we je vertellen dat deze medicijnen niet het libid0 verhogen. Ja, je hebt het goed – deze geneesmiddelen zijn ontworpen om de bloedstroom door de geslachts0rganen te verhogen, maar ze hebben geen invloed op je lust om gemeenschap te hebben. Eigenlijk zijn er geen farmaceutische stoffen die dit effect  hebben.
Maar volgens de experts, zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je kunnen helpen met dit probleem:
Granaatappelsap
Granaatappelsap is GEWELDIG! Nou ja, en het is handig voor je libid0 en erecti-estoornissen. Volgens de experts, zullen de antioxidanten in granaatappelsap helpen om de vrije radicalen en giftige stoffen uit het lichaam te elimineren.
Pijnboompitten
Allereerst moet je weten dat pijnboompitten worden geladen met gezonde voedingsstoffen en je kunt ze toevoegen in verschillende maaltijden. Een van hen is pesto saus. Wist je dat pijnboompitten grote hoeveelheden zink bevatten, waarvan bekend is dat het een groot effect op het libid0 heeft? Volgens de experts, is dit één van de zeldzame ingrediënten die het libid0 niet alleen bij mannen verhoogt, maar ook bij vrouwen.
Watermeloen
Watermeloen bevat een hoog gehalte aan lycopeen, dat is een rood pigment (ook gevonden in tomaten ). Deze samenstelling zal je helpen je libid0 te verhogen, en de bloedstroom verhogen door de geslachtsorganen. Watermeloen is ook goed voor hydratatie, en een goede hydratatie is noodzakelijk voor een optimale  prestatie in bed.
Pure Chocolade
Matige hoeveelheid pure chocolade is perfect om je hart en bloedvaten gezond te houden. En volgens de experts, een optimale werking van het cardiovasculaire systeem is cruciaal voor geslacht-sgemeenschap. Je moet ook weten dat pure chocolade enkele stemming-verbeterende stoffen bevatten. Let op: geen grote hoeveelheden consumeren, want het is zeer rijk aan calorieën.
DELEN