André wil het bed in duiken met zijn echtgenote – maar wat er dan gebeurt ga je niet geloven!

0
1154

André van Duin is een van de bekendste en beste komieken van Nederland. Niet alleen omdat hij heel grappig is, maar ook omdat hij vaak grappig is zonder daarbij andere (bekende) mensen te kakken te zetten. André vermaakt ons al decennia lang op tv en radio. Echter is er blijkbaar nog een ding wat André goed kan: grappig zijn zonder één woord te zeggen, bijna net zoals Charlie Chaplin. In het onderstaande filmpje speelt André een stuk over overspel.

André gebruikt in de sketch, naast zijn briljante acteerwerk, teksten op T-shirts om informatie aan de kijker over te brengen In het stuk wil André graag met zijn echtgenote tussen de lakens duiken. De echtgenote geeft het gebruikelijke excuus: “ze heeft hoofdpijn”.

Later blijkt in een plottwist dat ze zwanger is, de hel breekt los en het stel ruziet luidruchtig. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, later komen ook de buren nog eens klagen over het geluid!

In het filmpje bewijst André zonder meer dat hij een meester is van de komedie zonder gesproken woord. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN