Simon weet niet wat hij moet denken – als deze vrouw een kast het podium ophaalt voor haar auditie!

0
956

Britain’s Got Talent is een Brits televisieprogramma van de zender ITV dat wordt gepresenteerd door het populaire televisieduo Ant & Dec. Net als X-Factor is het een talentenjacht, alleen bij deze show staan de audities open voor iedereen, van elke leeftijd tot elk talent. Van goochelaars tot komieken, dansers, zangers en vrijwel alles wat door mensen als een ‘talent’ wordt gezien.

Het talent van de kandidaten wordt beoordeeld door juryleden. Vanaf 2012 tot heden bestaat de jury uit Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams. De juryleden kunnen door op een knop te drukken de kandidaat stoppen, waarna zij hun oordeel geven. In de studio bevindt zich ook publiek dat vaak duidelijk laat horen wat het van de acts vindt.

Vandaag hebben we een filmpje van een auditie. De juryleden bij Britain’s Got Talent zijn inmiddels zeker wat gewend – met name deelnemers die goed kunnen zingen, is een welbekend fenomeen. De dame die aan de beurt is, Josephine Lee, is een ware verrassing voor de juryleden.

De dame zet een magische act neer. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN