Stervende zoon wil de strijd tegen kanker opgeven – zijn laatste wens brengt tranen in je ogen

0
1346

Ouders zouden nooit hun kind moeten begraven. Maar helaas gebeurt dit elke dag.

Bill Kohler’s zoon Ayden was net als elke 9-jarige jongen overal druk mee bezig. Hij hield van sport, van spelen met zijn vrienden, en was iemand die van het leven hield en enorm veel energie had.

Maar op een dag kreeg de Kohler familie nieuws dat hun wereld ondersteboven zou halen. Ayden werd namelijk gediagnosticeerd met DIPG (diffuse intrinsieke pontijnse glioom), een zeldzame vorm van kanker die de hersenstam aantast. Patiënten die hieraan lijden leven zelden meer dan een jaar na de diagnose.

Facebook / 4AydenStrong

Facebook / 4AydenStrong

Maar Ayden was er nog slechter aan toe dan de meeste mensen. Hij had namelijk niet een hersentumor, maar twee.

Het allerlaatste wat zijn vader Bill wilde was om afscheid te nemen van zijn zoon, dus probeerde hij Ayden binnen te krijgen bij talloze nieuwe testbehandelingen voor kanker. Hij werd elke keer afgewezen.

Ik werkte als arts in de oorlog, waar ik van alles kon oplossen. Maar dit kon ik niet oplossen, vertelde Bill aan The York Daily Record.

Ayden wist dat hij stervende was, en Bill beloofde zichzelf dat als hij niet in staat zou zijn om de ziekte van zijn zoon te genezen, hij er in ieder geval alles aan zou doen om zijn laatste momenten zo goed mogelijk te maken.

Facebook / 4AydenStrong

Facebook / 4AydenStrong

We werden elke dag wakker, en dachten dan na over hoe we de beste dag voor Ayden konden maken, vertelde Ayden’s moeder Jennifer Zeigler.

Binnen zeven maanden deed Ayden allerlei dingen waar andere 9-jarigen alleen maar van konden dromen. Hij had bijvoorbeeld een Facetime sessie met zijn favoriete celebrity chef-kok, ging naar worstelwedstrijden, en ontmoette American Football-sterren tijdens een evenement van een goed doel. Maar uiteindelijk waren ook al die leuke dingen te veel voor Ayden.

Toen Ayden zo ziek werd dat hij niet meer kon lopen, eten, of goed kon ademen, sprak hij die woorden uit die een ouder nooit wil horen: “Papa, ik moet stoppen.”

Facebook / 4AydenStrong

Facebook / 4AydenStrong

Bill probeerde zoveel mogelijk om zijn tranen te bedwingen.

Ik beloof je dit. Als je zo goed als je kan en zo hard als je kan hebt gevochten, en je het gevoel hebt dat je tot het uiterste bent gegaan, beloof ik je dat het ok is om te stoppen met vechten.

Zeven maanden en zeven dagen nadat hij werd gediagnosticeerd viel Ayden in een diepe, diepe slaap. Maar daarvoor had hij nog een laatste wens.

Als mensen bij elkaar komen om me te herinneren wil ik dat ze dansen, zingen en groepsfoto’s nemen. Als iemand vraagt ​​hoe ik wil dat ze me herinneren, zeg dan dat ik gelukkig was, lol had, sportief was, intelligent was, een vechter was, en zorgzaam en onzelfzuchtig was.

Facebook / 4AydenStrong

Facebook / 4AydenStrong

Adyen is niet meer fysiek bij ons, maar we willen zijn laatste wens, dat hij herinnerd wordt als een zorgzame vechter, eren. Je kunt in Ayden’s naam een donatie maken bij de Johns Hopkins Kimmel Cancer Center om wetenschappers te helpen om een genezing voor deze vreselijke ziekte te vinden.

Deel dit als je het ook zo belangrijk vindt om samen tegen deze ziekte te vechten!

 

DELEN