De straatmuzikant is rustig aan het spelen – vervolgens “bekogelen” Ajax supporters hem in Lyon

0
1201

Je hebt het waarschijnlijk wel meegekregen. De Amsterdamse voetbalclub Ajax is door naar de finale van de Europa League. Zelfs meer mensen keken naar de zenuwslopende wedstrijd dan dat er mensen keken naar het Eurovisie Songfestival, dat op dezelfde avond was.

Vandaag hebben we een filmpje voor je van voor de wedstrijd. Hoe het eraan toe ging in het Franse Lyon. Waarschijnlijk verwacht je gelijk een filmpje van rellen of iets degelijks, maar dat is ditmaal helemaal niet zo!

Voetballer supporters hebben soms een slechte reputatie. Echter is het vaak een klein groepje dat het voor de rest verpest.

In dit filmpje is er namelijk iets heel leuks aan de hand. Een groep Ajax supporters heeft zich rond  een straatartiest verzameld. In het Franse Lyon doneren ze massaal aan een straatartiest.

Terwijl de man op straat in de regen het lied Three little birds van Bob Marley speelt, staan er hordes Ajax-fans om hem heen. Met zijn allen zingen ze mee en geven ze geld. Die zo vast de dag van zijn leven had.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN