De agent dwingt de bestuurder op zijn knieën – als zijn vriendin beseft wat er gebeurt barst ze in tranen uit

0
1004

Het is altijd een nare ervaring om te worden gestopt door de politie, zelfs als je helemaal niets illegaals hebt gedaan.

Het echtpaar in de auto in dit filmpje vormt geen uitzondering. Ze reden in een zwarte Corvette toen ze plotseling blauwe zwaailichten in hun achteruitkijkspiegel zagen, en omgeleid werden naar een parkeerplaats.

De politieagent stapte uit zijn auto liep naar de Corvette toe. Hij vroeg de bestuurder en passagier om uit te stappen. Daarna zette hij de man achter de auto op zijn knieën neer en zijn vriendin, die in de passagiersstoel had gezeten, schuin voor de auto.

Nadat hij de bestuurder had onderzocht vroeg de agent of zijn vriendin tegenover de bestuurder kon staan. De vriendin had eerst geen idee wat er gebeurde, maar seconden later kreeg ze een echte verrassing.

Bekijk het filmpje hieronder en laat je ook verrassen! Deel het dan met je vrienden als je ze ook wilt verbazen!

DELEN