Volgens onderzoek ziet een ‘normaal’ sek-sleven er zo uit (En het is echt niet zo spannend als je denkt…)

0
1313

Hoe jouw ideale s*ksleven eruit ziet is natuurlijk heel persoonlijk. Toch kunnen we het niet helpen dat we razend benieuwd zijn naar hoe het s*ksleven van anderen is. Onderzoek naar hoe een normaal s*ksleven eruit ziet heeft vooral een ding uitgewezen: dit is laaang niet zo spannend als je zou denken.

Gemiddeld hebben koppels namelijk maar 1 à 2 keer per week s*x. “Aan het begin van een relatie hebben mensen veel meer s*x, omdat koppels dan door een experimentele fase gaan. Je gaat op onderzoek uit samen om er achter te komen wat de ander prettig vindt. Na een tijdje wordt dit minder, omdat er andere prioriteiten worden gesteld,” vertelt relatie-expert James Preece aan DailyMail.

Om er nog een non-s*xy feitje aan toe te voegen: het moment waarop koppels s*x hebben wordt vaak ingepland en vindt daardoor elke week plaats op hetzelfde tijdstip. Tijdens deze s*kssessies worden ook nog eens meestal dezelfde dingen gedaan.

Dit klinkt alsof we allemaal zo ver mogelijk van een (lange) relatie uit de buurt moeten blijven, maar dat is natuurlijk niet zo. Jij en je liefje kiezen gelukkig helemaal zelf wanneer jullie aan de slag gaan. Laat je dus vooral niet tegen houden als dat meer dan twee keer per week is! 😉

DELEN