Bigfoot bestaat en hij woont in Nederland?

0
1208

Een video die een paar jaar geleden in Nederland is opgenomen maakt op dit moment weer een gezellig viraal rondje op het internet. De video is opgenomen in de provincie Gelderland en wel bij De Posbank om iets preciezer te zijn. Dit is de naam van een natuurmonument en een naastgelegen theehuis op de rand van een met heide begroeide stuwwal op de zuidelijke Veluwe.

Lucas en Jeroen waren destijds hier om van het uitzicht te genieten toen ze ineens vreemde geluiden hoorden. Ook zien ze een vreemd figuur achter de bomen verschijnen. Als ze dan weer de vreemde geluiden horen raken de jongens in paniek en zetten het op een lopen. Een beer, Bigfoot of een hoax? Wie zal het zeggen, maar er zijn dus daadwerkelijk mensen die denken dat het vreemde figuur een ontsnapt exemplaar is dat onderdeel uitmaakt van een geheim genetisch experiment.

Nee joh, is ontsnapt genetisch experiment…

DELEN