Video: Tranen bij OG3NE tijdens live radio-uitzending in Kiev

0
1329

TRANENDAL BIJ O’G3NE TIJDENS LIVE RADIO-UITZENDING IN KIEV

Lisa, Shelley en Amy kregen vanmorgen in de studio van Radio 2-dj Bart Arens in Kiev een bijzonder emotioneel moment te verwerken, waarbij de zusjes het alle drie niet droog hielden.

Een hele reeks BN’ers wenste de zussen veel succes in een videoboodschap, die werd afgesloten door hun ernstig zieke moeder.

DIKKE TRANEN
“Doe wat jullie het beste kunnen. Mijn glimlach hebben jullie al”, sprak Isolde Vol, die door haar ziekte niet in Kiev kan zijn om haar dochters te steunen. Bij het zien van de beelden van hun moeder barstten de meiden in huilen uit. Dikke tranen rolden over hun wangen, waardoor ook Arens zich liet meeslepen in de emoties. “Verdorie. Nu sta ik ook te janken.”

‘GENIET ERVAN!’
Naast hun moeder kregen de zussen ook gelukswensen van onder anderen Marco Borsato, Carlo Boszhard, Martijn Krabbé, Ilse DeLange, Jan Smit, Humberto Tan, dorpsgenoot Frans Bauer, Willeke Alberti, hun vriendjes en hun vader. Ervaringsdeskundige DeLange drukte de dames op het hart vooral te blijven genieten. “Deze ervaring vergeet je je hele leven niet meer. Geniet met volle teugen.”

DELEN