Een tiener pleegt zelfmoord. Wanneer de moeder zijn telefoonberichten nakijkt, is ze gechoqueerd.

0
1220

Daniel Briggs, 16 jaar oud, zat op de secundaire school. Hij was dol op de natuur en het leven buiten. Hij was slim er zorgzaam. Hij keek ernaar uit om naar de universiteit te gaan en zijn dromen na te jagen. “Hij had een zeldzame, zachte plek in zijn hart, iets wat je niet veel ziet bij jongeren,” vertelde zijn moeder Amy.

Op een dag besluit Daniel een kogel door zijn hoofd te knallen.

Gedurende vele jaren werd Daniel gepest op school. Hij werd uitgedaagd en fysiek aangevallen door een groepje medestudenten en dat gebeurde elke dag. Hij probeerde zijn problemen voor zijn familie verborgen te houden. Echter, zijn ouders kwamen erachter en richtten zich meermaals tot het schoolbestuur. Niemand kon Daniel blijkbaar helpen.

In de video onderaan, breekt Amy een lans voor wat Daniel is overkomen. Ze vertelt over de verschrikkelijke dag waarop ze Daniels levenloze lichaam aantrof. Ze kan haar tranen niet bedwingen terwijl ze aan de feiten terugdenkt. Ze praat ook over het telefoonbericht dat ze later in Daniels gsm ontdekte. Het was de oorzaak van het tragische gebeuren.

Amy hoopt dat door dit verhaal te delen, er geen families meer hoeven te zijn die door deze gruwelijke ervaring gaan. Pesten is echt een pest. Luister even aandachtig naar wat ze te zeggen heeft.

Hoe meer mensen deze video zien, hoe meer mensen bewust kunnen worden van de afgrijselijke gevolgen van pesten.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook en help pesten tegen te gaan!

DELEN