Twee mannen zagen iets geels in het water drijven, toen ze erachter kwamen wat het daadwerkelijk was schrokken ze zich rot! Dit geloof je niet!

0
1501

Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen. Er is ook veel dierenleed dat indirect door mensen worden veroorzaakt. Denk dan aan vervuiling, oude visnetten waarin dieren vastraken, de plastic soep in de oceanen en alle olielekken die dieren raken.

Toen twee jet skiërs genaamd Bryce Trevett en Angel Hernandez “een soort gele ballon” in het water spotte moesten ze wel een kijkje dichterbij nemen. Het bleek een ballon te zijn, maar wat ze toen zagen choqueerde ze. Er was namelijk een schildpad verstrikt geraakt in de ballon.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN