Hij verwarmt een sleutel en bedekt deze met plastic. Hiermee sluit je jezelf nooit meer buiten.

0
1389

Waarschijnlijk herkent iedereen het wel: Je bent je sleutels toen je weg ging vergeten en nu sta je voor een gesloten deur. Het enigste wat je dan nog kan doen is wachten op hulp of wachten op de reservesleutel. Dit duurt helaas meestal behoorlijk lang.

Maar als je dus opstap gaat en je komt er achter dat je je sleutels bent vergeten is het helemaal vervelend. Slotenmakers in de buurt zijn nog niet open en als je de reserve sleutel wilt hebben zul je iemand wakker moeten maken. Dat wordt meestal niet heel erg gewaardeerd.

Om er voor te zorgen dat je dit probleem niet meer hebt in de toekomst hebben wij het volgende. Een zelf gemaakte reserve sleutel. Makkelijk bij je te houden, maar dan niet aan je sleutel bos. Bekijk het filmpje om te zien hoe je deze moet maken.

DELEN