Ze verbleven jaren in het circus en werden zwaar mishandeld. De redders halen ze uit hun kooien en kijk hoe ze reageren!

0
1003

Jarenlang zitten ze opgesloten in veel te kleine kooien, voeren ze dezelfde trucjes uit om het publiek van een Boliviaans circus te vermaken. Dat was het leven van Pancho en Temuco, twee leeuwenbroers die gedurende al die jaren gescheiden van elkaar leefden.

Op een dag kwam ‘Animal Defender’s International’ in het midden. Ze redden de twee leeuwen uit hun gruwelijk bestaan en brachten de twee weer samen. Kijk wat er gebeurt als de broers elkaar na al die jaren weer zien.

Het is wel duidelijk dat ze elkaar gemist hadden. En wat nog beter is, de organisatie heeft de twee ondertussen vrij gelaten. De eigenaars van het circus hebben het bij de redding op een lopen gezet. Ze lieten de leeuwen in verschrikkelijke staat achter, totaal onderkomen. Tegenwoordig leven de twee leeuwen in het Wild Animal Sanctuary in Denver, VS, waar ze nooit meer van elkaar gescheiden zullen worden of bevelen moeten volgen in dieronterende spektakels.

Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook.

DELEN