Ken en Barbie laten aan de wereld zien hoe ze tot het uiterste gaan met plastische chirurgie

0
1275

22.700 euro. Zo veel geld gaf zowel “Ken” als “Barbie” uit om vijf dagen lang in een esthetische kliniek in Istanboel onder andere hun intieme delen te laten bewerken. Die “restauratiewerken” laten ze zien in een filmpje van Barcroft Media.

Pixee Fox is 26 jaar en is al meer dan honderden keren onder het mes gegaan. “Maar verslaafd ben ik niet, het is gewoon een passie”, zegt de jonge blondine die één levensdoel heeft: eruit zien als Barbie. “Volgens sommigen zou ik beter investeren in een psychiater in plaats van plastische chirurgie.”

De dame begon met de ‘Vampire Facial’, een behandeling waarin de chirurgen eerst bloed aftappen en daar dan een hoeveelheid van injecteren in de huid van de patiënt. Ze nam een televisieploeg mee en die kon alle details van haar behandeling mee volgen. “Dan staat dat ook eens in de kijker, hoe het werkt”, vertelt de jonge vrouw blij.

De echte reden van haar bezoek aan de chirurg is echter de ‘Barbie Pussy’, een behandeling die haar vagina mooier zou moeten maken. “Een operatie met zo’n naam, dat kan ik toch niet negeren. Dat moet ik toch gewoon doen… Ik wil alles proberen wat er op de markt is. De meeste mensen ondergaan zo’n ingreep wegens medische redenen, maar ik doe het enkel om er mooier uit te zien.”

Ook Rodrigo heeft grote plannen met zijn intieme delen, maar eerst focust hij op zijn achterste. “Ik maak me zorgen over mijn gewicht, maar dat is met een liposuctie meteen opgelost. Al het vet, ongeveer drie liter, laat ik injecteren in mijn kont. Zo word ik de allereerste persoon ter wereld die een ‘Spider Web Butt Lift’ laat uitvoeren.”

Zijn drijfveer is duidelijk: “Dankzij de wetenschap en de technologie ga ik nooit oud worden. Als ik in de spiegel kijk, vind ik dat ik er fantastisch uitzie. In mijn ogen ben ik perfect.” Toch heeft hij al heel wat nare gevolgen gekend van zijn operaties, inclusief chemische lekker en vleesetende bacteriën. Maar aan stoppen denken Rodrigo en Pixee nog niet. “Het kan altijd beter.”

DELEN