Drink voortaan dit, en verlies snel centimeters van je buik! Wow!

0
2271

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen het maken van goede voornemens. Mensen willen kilo’s verliezen en veel meer sporten. Helaas houden niet veel mensen deze voornemens vol. Een grote reden hiervan is dat mensen niet snel afvallen doordat ze drankjes met suiker blijven drinken. Door alleen nog maar water te drinken val je veel sneller af, en het is nog gezond ook!
Het jammere is dat water niet altijd even lekker is, we hebben ook wel eens behoefte aan een smaakje!

Dit heb je nodig voor een caloriearm drankje dat erg gezond is en je ook nog eens wat extra vitamines geeft!
– Een flinke kan water
– Een gesneden citroen (of limoen)
– Een bosje munt
– Geraspte gember
– Een gesneden komkommer

citroen,afvallen

Je doet al deze ingrediënten bij elkaar en laat het een uurtje of 6 goed intrekken. Nu heb je een heerlijke smaak, maar dan wel zonder suiker! Door de munt heb je minder snel trek in ongezond eten. Daarnaast is de gember ook nog eens goed voor je spijsvertering.

afvallen

Ken je iemand die zich nooit aan zijn of haar goede voornemens kan houden? Deel dit bericht dan met ze!

DELEN