Deze hartverscheurende foto zou geen enkele ouder ooit moeten maken

0
1088

Amper 4 maanden oud was Ellie Walton uit de Amerikaanse staat Washington toen ze gediagnosticeerd werd met een hersentumor. Dapper onderging ze 17 operaties, 28 chemokuren en 42 dagen van bestraling. Maar het mocht niet zijn. Op 4-jarige leeftijd overleed het meisje. Afgelopen woensdag deelde haar moeder een hartverscheurende foto.

Twee maanden na de tragische dood mocht moeder Sarah Walton (28) de as van haar overleden dochtertje meenemen naar huis. Die kreeg ze mee in een tijdelijke kartonnen urne omdat haar gepersonaliseerde urne nog niet klaar was.

Op Facebook deelde ze een foto van de tijdelijke urne die ze had vastgegespt in de wagen. Daarbij schreef ze een hartverscheurend tekstje:

Je zou hier moeten zijn

We hebben een gepersonaliseerde urne voor je gemaakt. Je zou ze fantastisch vinden, meisje. Helaas zijn de tijdelijke urnes gewone kartonnen dozen. Dat was niet goed genoeg voor jou dus heb ik ze gedecoreerd tot jouw perfecte urne er is.

Deze hartverscheurende foto zou geen enkele ouder ooit moeten maken
FOTO: FACEBOOK/PRAYERS FOR ELLIE WALTON

Ik voelde me angstig toen ik zo met jou naar huis reed, maar je gordel omdoen voelde normaal aan. Hoewel dit helemaal niet normaal is. Je zou hier moeten zijn. De dood is zo egoïstisch. Mijn hart is gebroken. Ik voel me letterlijk verscheurd. Ik weet dat je nu op een betere plaats bent, maar toch is geen enkele plaats beter dan in mijn armen. Ik weet dat je gelukkig bent en geen pijn meer hebt. Maar toch wil ik dat je hier bent.

Het is twee maanden geleden dat ik je voor het laatst op je wangetje kuste en met je haar speelde. Het zijn twee maanden van marteling, pijn en wanhoop geweest. Ik wil gewoon ons dagelijkse leven terug. Zelfs als ik de ziekenhuisbezoeken en de chemokuren erbij moet nemen. Ik wil jouw gelach en jouw vreugdevolle hart terug. De dingen die me enkele maanden geleden zo veel pijn deden, wil ik nu wanhopig terug.

Het leven is niet eerlijk. Jij weet dat beter dan eender wie. Maar ik weet wel met zekerheid dat jouw leven me zo veel vreugde heeft gebracht. Nu ik erop terugkijk, ben ik ongelooflijk dankbaar dat ik je iedere dag heb gezegd hoeveel ik van je hou. Ik zal voor altijd dankbaar zijn dat ik jouw mama ben.

Mijn meisje, ik wil niet dat je over me waakt en denkt dat jouw dood enkel pijn heeft teweeggebracht. Want ik zou deze pijn met plezier telkens opnieuw voelen, als ik maar jouw mama mag zijn. Want als ik jou nooit gekend had, zou ik nooit puur geluk gehad hebben. Ik zou nooit echte kracht en moed hebben gekend. Dit zal veranderen, meisje. Daar zal ik voor zorgen. Ik wil niet dat een andere mama zich ooit nog zo moet voelen. En ik zal vechten voor die andere kinderen zodat hun mama’s hun assen nooit moeten vastgespen in de auto.”

DELEN