Paniek op de drukste luchthaven ter wereld: naakte vrouw laat zonder gêne alles zien wat ze in huis heeft

0
1560

U weet het misschien niet maar Hartsfield-Jackson International Airport in het Amerikaanse Atlanta is de drukst bezochte luchthaven ter wereld. Des te groter was dus de consternatie toen een naakte vrouw zonder enige vorm van schaamte door een terminal vol passagiers wandelde.

Het incident deed zich vorige vrijdag voor in Terminal B van de luchthaven, waar dagelijks honderden passagiers van vliegtuigmaatschappij Delta Airlines op hun vlucht wachten.

Op een video is te zien hoe een zwarte vrouw al roepend door de gang loopt. Ze heeft enkel haar sandalen nog aan. Ze stopt vlak voor een plek waar mensen aan het wachten zijn op hun vlucht, buigt voorover, pakt haar billen vast en roept onder andere: “I don’t give a f*ck!” Daarna loopt ze rustig voort, terwijl sommige mensen haar straal negeren en anderen hun verbazing niet kunnen onderdrukken.

De onbekende vrouw zou een ticket gekocht hebben om in de terminal te raken, alvorens ze haar kleren uitdeed en begon aan haar naakte wandeling. Ze werd opgepakt en naar een ziekenhuis gebracht voor een psychiatrische evaluatie. Op het resultaat daarvan is het voorlopig wachten en het is ook nog niet duidelijk of de vrouw aangeklaagd zal worden.

De Hartsfield-Jackson International Airport is al sinds 1998 de drukst bezochte luchthaven ter wereld en kreeg in 2016 ruim 104 miljoen passagiers over de vloer. Daarmee deed het beter dan Beijing Capital International Airport (94 miljoen), Dubai International Airport (83 miljoen), Los Angeles International Airport (81 miljoen) en Tokyo International Airport(79 miljoen).

DELEN