Iemand noemde zijn vriendin dik, maar deze jongen had het perfecte antwoord klaar

0
1244

Tre Booker ging enkele dagen geleden met zijn vriendin Madison naar het schoolbal, maar niet voordat ze enkele foto’s van hun twee lieten nemen. Madison straalde in haar roze glitterjurk, en Tre moest nauwelijks voor haar onderdoen. Toch vond iemand het nodig een opmerking te maken over het gewicht van Madison, een opmerking die Tre vakkundig naar de prullenbak verwees.

Het was Madison die de foto’s deelde op Twitter, waar één gebruiker zich geroepen voelde om een beledigende opmerking over haar gewicht te maken: “Wauw, hij ziet je graag zelfs al ben je dik”, klonk het.

View image on Twitter

Madison retweette de opmerking met de woorden: “Ik zie niet in hoe mensen grof kunnen zijn tegen mensen die ze niet eens kennen.” Haar tweet kon al op heel wat bijval rekenen, maar het was haar vriend Tre die alle harten deed smelten met zijn reactie op de tweet: “Je bent niet dik schatje, God heeft je precies voor mij gemaakt. Je bent perfect.”

Het was verre van de eerste keer dat de jongen zich op sociale media lovend uitliet over zijn vriendin, een gewoonte die hem nog meer het imago van een ‘ideale schoonzoon’ geeft op sociale media.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

DELEN