Man probeert 88-jarige dame aan te randen, maar wat ze vervolgens doet laat hem rennen voor z’n leven.

0
1182

Helen Reynolds was op 17 februari in haar appartement in Parkesburg, Pennsylvania, toen een man plotseling bij haar inbrak. De doodsbange dame keek toe hoe hij haar handtas greep en er 40 dollar uitnam. Maar toen hij haar probeerde aan te randen, zou ze zich niet zomaar gewonnen geven. Ze zei dat de man haar seksueel wilde aanranden toen ze een briljant idee bedacht.

Ze zei de man dat haar echtgenoot aan HIV gestorven was en dat ook zij het virus had. Dat was genoeg om de man af te schrikken, maar Helen was nog niet klaar! Ze zei dat ze hem “schopte waar het het meeste pijn doet.” Daarop vluchtte de man letterlijk met de staart tussen de benen het huis uit!

Er werd nog niemand gearresteerd maar we zijn blij dat Helen er ongedeerd vanaf is gekomen. Wie haalt het nou in z’n hoofd om een bejaarde dame te beroven?

Hopelijk vindt de politie de dader snel!

DEEL dit bericht als ook jij onder de indruk bent van deze kranige dame!

 

DELEN